SMART HOUSE

IBI

SMART HOUSE 

With a certain slope, the natural topography of the land favors the possibility of solving the house, increasing the sense of intimacy of the plot with respect to the street level. We opted for the construction in the form of “L” on two floors, overturning the main spaces of the house with great views of the interior garden. Due to the slope of the land, access is on the top floor. This is resolved opaquely, giving privacy to the whole.
The adopted solution allows to benefit from all the advantages of a house with a patio. The conditions of the environment in which this house is located, point to the possibility of looking inside, creating more intimate spaces that live facing the courtyard.
This patio garden pursues the romantic image of terraces, becoming a private landscape. The implementation of the house, together with the interior-exterior continuity and the choice of natural and warm materials, make this house an ideal refuge that perfectly solves both the functionality and the calm and intimacy sought by its owners.

 

DATOS TÉCNICOS

Año: 2009