LARES BUILDING

IBI. ALICANTE. SPAIN

LARES BUILDING

The building is located on a plot facing three different streets. The arrangement of the 9 flats allows all of them to be on a corner, seeking maximum natural lighting in all rooms. The terraces are an important part of each house, extending the living areas to the outside.
The modulation of the facade and the combination of warm materials express the character of the interiors of the houses: light, comfort and functionality. This project seeks both the well-being and health of its occupants and respect for the environment, not neglecting design.
Flexible spaces are integrated into the houses to carry out smart work. The versatility of the spaces is essential: spacious kitchens open to the living room to generate different environments, spacious terraces and even common areas on the roof that allow an expansion for its inhabitants.
Sustainability in houses allows for greater energy efficiency and increased comfort.

DATOS TÉCNICOS

Año: 2020