INDUSTRIAL AND LOGISTICS WAREHOUSE.

IBI

INDUSTRIAL AND LOGISTICS WAREHOUSE.

Project and construction of new facilities for the company Colorbaby in Ibi (Alicante).
Work delivered “turnkey”.

A new workspace, efficient and full of natural light, for a growing company that projects itself into the future to satisfy the needs of the market and users, customers and workers.
14,000 m2 of offices, exhibition areas and logistics.

On the outskirts of our cities, industrial buildings are usually just construction. The logic of functionality does not allow arbitrariness. Our challenge was to combine that precision with greater demands on light, space and air, turning what could have been one more warehouse of an industrial area, into a new installation in which clarity and luminosity prevail, seeking the benefit of people that work inside.

The project is developed behind a neutral façade that solves the large scale of construction within an industrial area. The design contemplated sustainability and energy saving criteria from the beginning. The exterior walls built using a sandwich panel and printed glass that acts as regulators of solar radiation, adding the benefit of natural ventilation and lighting required in all spaces of the nave and thus obtaining adequate thermal well-being to ensure the comfort of theirs users.

 

 

DATOS TÉCNICOS

Cliente: Colorbaby

Constructora: Dau Gestion y Desarrollo S.L.

Año: 2017

M2 totales: 14000