HOUSE WITH PATIO

VILLENA. ALICANTE. SPAIN

HOUSE WITH PATIO

The house, located on a plot between party walls, turns to the rear garden of the plot preserving your privacy.

The project began with the study of sunlight at different times of the year, to take advantage through design of as much natural light as possible, which is what the owners were looking for.

The ground floor is reserved for daytime spaces, while the night area is located on the first floor. On the façade there is access to the garage, the entrance hall and a studio protected from outside views. The open-plan living-dining-kitchen space is organized with views of the large backyard, with plenty of natural light and greenery, a place of relaxation and inspiration.

The traditional essence of a house between dividing walls joins contemporary architecture resulting in a modern, bright and comfortable home.

The search for a warm and comfortable environment for this family home leads to the choice of natural tones such as wood, natural stone and vegetation.

DATOS TÉCNICOS

Año: 2020