CONSULTING AND COMPUTER SERVICES PREMISES – SISTEL

ALICANTE

CONSULTING AND COMPUTER SERVICES PREMISES – SISTEL (Alicante) 

Located in a pre-existing industrial building, this new consulting and IT services premises occupy 1,300 m2 distributed over three floors.
In the intervention, the original space is reorganized to adapt it to new needs.
The project responded to the client’s needs: design offices, innovative and flooded with natural light, which combine creative processes with the most advanced technical requirements in the same building.
The result is a space that encourages technological innovation and collaboration, where color and natural light even serve to delimit spaces. Workspaces are committed to flexibility, allowing multiple possibilities for reorganization, facilitating teamwork: meeting points where ideas and the dissemination of projects and new technologies are fostered.
In short, the space transmits the values and work philosophy of the company hosted inside.
Ahead of all this, for us, it was important to focus on people. We all spend many hours of our lives working, so having a cozy atmosphere is important to feel good, and design, interior design and architecture are our keys to creating spaces with soul that welcome users. That’s why we focus on the well-being and health of employees. In addition to the private and shared offices, the facilities host other collective spaces, where interior design has been combined with the digital environment to create a space that breathes calm and transparency.

DATOS TÉCNICOS

Cliente: SISTEL

Año: 2015

M2 totales: 1.300